Loading...

Quienes Somos
Aquí tienes una pequeña descripción


Aroms innovació estètica es un centre nascut de la professionalitat i el coneixement d`un equip jove,utilitzant les últimes tècniques al món de l`estètica.
Ens diferenciem pel tracte personalitzat amb el client. Treballem per aconseguir el millor resultat, elaborant un estudi previ per cada persona que ens sol·licita un tractament, ja que cadascú té unes carències totalment diferents. Ens agrada personalitzar el tractament,d`aquesta manera tambè aconseguim que els nostres clients se sentin cómodes i segurs amb nosaltres.

Fa tretze anys que ens dediquem en cos i ànima en el sector de la bellesa i l`estètica. Som dipomades en formulació aquímica , especialitzades en quiromassatge i reflexologia.També estem formades en els millors instituts de bellesa , i avui en dia continuem forman-nos per aconseguir millorar la tècnica i oferir als nostres clients les últimes destreses en el món de l`estètica.

Aroms sempre utilitza aparells d`avantguarda, com per exemple el lipolàser, el làser de díode ,LPG,entre altres .

Treballem amb dues de les millors marques del mercat, com Alqvimia i Natura Bissé. Som un equip jove i innovador,constantment investiguem sobre les marques que millor s`adapten als nostres clients i a les últimes tendències.

Us convidem a endinsar-vos en el món de la bellesa amb encant.......
Dónde está ubicado nuestro negocio


Haz CLICK en la 👉 Av. Francesc Macià 13 de Lleida y se abrirá el Maps360.


AROMS | Av. Francesc Macià 13, Lleida | 973220569

Política | Condiciones | Anuncios | Nosotros

Hecho con ❤️ por A1Click SHOP